The Versatile Blogger Award

Imam tu čast da je moj blog nominovan od strane koleginice Milice sa bloga O tome vam pričam za blogersko takmičenje Versatile Blogger Award. Suština je da se blogeri medjusobno podrže i ohrabre tako što će nominovati nekoliko kolega blogera čiji rad prate i cene i na taj način im dati reklamu i proširiti im publiku. Fantastična ideja kojoj se rado odazivam i zahvaljujem Milici još jednom!


Ovo su propozicije za učesvovanje u takmičenju:

1. Zahvaliti se kolegi blogeru koji vas je nominovao
2. Nominovati do 15 blogova ( može manje ali ne i više) i obavestiti ih o nominaciji
3. Podeliti sa svima sedam činjenica o sebi
4. Objaviti sliku nagrade u svom tekstu kao i ova pravila.


Pa da krenem sa činjenicama o sebi. :)

1. Ponosna sam mama dvoje malih i nestašnih persona koji se zovu Matija i Lana :) Kao mama koja je napravila mali vremenski razmak izmedju dece ( godinu i 4 meseca), znam kako je to naporno ali ujedno i lepo tako da, koliko god da sa mužem prokomentarišem ono čuveno " Uh kad će porasti", drago mi je što su bliski i godinama i emocijama i uživam u svakom mirnom i nemirnom trenutku sa njima. Srećna sam što imaju jedno drugo i što se bukvalno obožavaju.

2. Rodjena sam da budem vaspitačica i to sa zadovoljstvom radim. Kažu da u životu treba samo dva puta da budeš pametan-u odabiru životnog partnera i odabiru životnog  poziva...dobro sam odabrala oba puta! :) Sećam se, jednom prilikom na početku mog vaspitačkog puta, smuči se meni posao i krenem da prebacujem sebi kud baš to odabrah i tako to, i slučajno nabasah na neki test ličnosti na internetu baš o savršenom poslu, rešavam i gle čuda, ispada vaspitačica. :) Tako da, srećna sam što radim ono što najbolje umem i što volim jer to više nije ni posao već zadovoljstvo.

3. Veliki sam obožavalac ručnog rada! To je nešto što me neverovatno ispunjuje i umiruje, to je moja joga za mozak. :) Obožavam da seckam,lepkam,kreiram,stvaram a najviše da šijem, to mi je omiljeno. Tako je nastao ovaj blog, kao mesto gde sve to rado predstavljam i delim sa drugima jer volim razmenu kreativnih ideja i pozitivne energije. Ono što još nisam naučila je da pletem ali to ću sigurno ostvariti čim budem imala više slobodnog vremena.

4. Gluma i pozorište su moja strast. Dobrih 10 godina sam bila član amaterskih pozorišta. Kao mladja kod čuvenog Saše Volića a nešto kasnije u studiju Četvrti zid. Učestvovala u predstavama i na festivalima, taj period pamtim kao najlepše i najbezbrižnije doba svog života. Sad uživam u pravljenju predstava sa mališanima.

5. Izgledam 10 godina mladje. :) Da li je zbog genetike ili mnogo smeha ne znam ali svakako je velika prednost. :)

6. Poreklom sam Nikšićanka a rodjena Beogradjanka. Udajom za Crnogorca sam se " vratila korijenima". Što bi moj muž rekao " tu si dje si, ionako si taman prgava ". :)

7. Obožavam konje i jahanje i životni san mi je oduvek bio da imam veliko imanje,puno konja i da jašem,jašem....na ovom blogu ću prvo objaviti kad ostvarim taj svoj san. Inače, duboko verujem da se snovi itekako ostvaruju. :)


To je o meni. A sada da nominujem blogove koje pratim i za koje smatram da su izuzetno kvalitetni.

1. Icb mother
2. Gaga blues
3. Tash on lash
4. Being mom
5. Mama i dete
6. Letnje igralište
7. Mamino blago
8. Krempituska
9. Moj životni dizajn
10. Aleksandra Birta



Sigurna sam da propuštam da spomenem još neki ali nikako ne mogu da se setim još nekog...

Hvala Milici na nominaciji još jednom a mi se i dalje čitamo i stvaramo! :)


Коментари

Популарни постови са овог блога

Deda Mraz

Lutkice za prste-porodica Prstić

Cvetni rajf za kosu