Unikatni godišnji planer

Ako ste i vi,kao i ja,ljubitelj stvari koje izgledaju drugačije od onih kupovnih i više volite da imate nešto što ste sami napravili, onda je ovaj post baš za vas. Nekako mi je i simbolično da na početku godine napravim nešto što ima poseban značaj za mene i što ću cele godine s radošću koristiti.
Godišnji planer je nešto što svima treba, u njemu pišemo svoje želje i planove za celu godinu pa neka bude veseo!
Evo i koraka.

1. Potreban materijal ( 3 sveske,filc,pom-pom loptice,makaze,lepak,samolepljive čičak trake)2. Sveske zalepite jednu za drugu i preko njih zalepite filc A4 formata ( kao uvijač za svesku).


3. Isecite još jedno parče filca.4. Sa obe strane zalepite samolepljive čičak trake i zalepite sve to na planer. To vam je otvarač planera.5. Sad duž cele gornje ivice planera zalepite pom-pom loptice ( u prethodnim postovima je objašnjen postupak pravljenja). Dakle, sa obe strane planera, trebaće vam ukupno 7 komada.

6. Sad još isecite oči i usta od filca drugih boja i zalepite na planer. Imate sasvim svoj i drugačiji planer nego što se može kupiti po knjižarama.Ja sam svoj i naparfemisala! :) A 3 sveske sam stavila jer sam planer podelila na tri dela koji čine celinu,dakle 3 sveske za 4 meseca. Vi možete staviti koliko vama odgovara,ovo je samo primer. Takodje, spoljašnji izgled planera je po mom ukusu ali može biti ideja za nešto slično.

Želim vam srećnu i ispunjenu godinu kao i planer ispunjen svim ostvarenim željama na kraju godine! :)

Коментари

Популарни постови са овог блога

Meka igračka-mačka

Dvogled od kartona

Meke sovice- porodica Sović